Baanbezetting tijdens najaarscompetitie

Tijdens de najaarscompetitie zullen een aantal banen gereserveerd zijn voor de competitieteams, dat ziet er als volgt uit: Donderdag (bezet van 19.00 uur tot 23.00 uur): 10-17-24 september, 1-8-15-22 oktober zijn er 2 banen gereserveerd Zondag (bezet van 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur): 20 september, 4-11-25 oktober zijn er 2 banen gereserveerd. De indeling voor vrijdag en zaterdag volgt nog.

Schrijf je nu in voor de Metzpoint Open

Van zaterdag 15 tot en met zondag 23 augustus vindt het Sporthuis Olympia Metzpoint Open toernooi 2015 plaats, dat deel uitmaakt van het Masters Circuit District Oost-Brabant. Je kunt inschrijven voor de categorieën 3, 4, 5, 6, 7, 8 (HE/DE/HD/DD/GD) en 6 25+ en 7 25+ (HD/DD/GD). Inschrijven? Klik hier Inschrijven kan tot 8 augustus 2015! Volg ons ook op facebook https://www.facebook.com/metzpointopen, hierop houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes. We hopen jullie in augustus allemaal te zien op ons park aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven! Met vriendelijke groet, Open Toernooi Commissie Metzpoint otc@metzpoint.nl

De Clubkampioenschappen in een nieuw jasje

Dit jaar vinden de Clubkampioenschappen plaats van 24 augustus t/m 6 september (startdatum kan wijzigen, afhankelijk van het aantal deelnemers). Dit toernooi heeft een vernieuwde opzet gekregen. Het is dit jaar geen KNLTB toernooi wat inhoudt dat de wedstrijden niet meetellen voor je ranking. We willen iedereen in poules laten spelen, zodat je in ieder geval meerdere fijne partijen kunt spelen. Ook doet de jeugd dit jaar mee! We hebben voor hen verschillende categorieën. Inschrijven is al mogelijk, om in te schrijven klik hier.

Thuisblijverstoernooi 2015

Van maandag 3 t/m zondag 9 augustus wordt weer het jaarlijkse thuisblijverstoernooi georganiseerd door de activiteitencommissie. Je kan je vanaf nu inschrijven voor dit dubbeltoernooi waarbij gezelligheid centraal staat (categorieën HD, DD, GD). De inschrijftermijn sluit op zondag 19 juli. Geen partner? Geen probleem, geef je dan op met 'partner wanted'. Om aan te melden klik hier.

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief
Zoek op categorie
Volg TV Meerhoven
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven