Wintertraining, schrijf je snel in!

De inschrijving voor de wintertraining is weer van start gegaan. De wintertrainingen starten in de week van 19 oktober. Schrijf je in vóór 5 oktober 2015 middels het inschrijfschrijfformulier. Om het formulier te downloaden klik hier.

Het "SANGRIA INVITATIE TOERNOOI" 2015

Op zondag 20 september 2015 wordt de 8e editie gehouden van het TV Meerhoven Invitatie-toernooi. Dit is een een toernooi voor heren-, dames- en mixed-dubbels waarbij je iemand van buiten de vereniging mag uitnodigen om samen met jou het toernooi te spelen. Deze persoon hoeft geen lid te zijn van een tennisvereniging. Het toernooi begint om 13:00u en zal rond 18:00u eindigen met de prijsuitreiking. Je mag maar voor 1 onderdeel inschrijven. Wij streven ernaar om iedereen 3x 40 minuten te laten spelen. Om het toernooi te voorzien van de nodige versnaperingen en het eten, vragen wij een bijdrage van 5,00 euro per persoon. Dit dient voldaan te worden voor aanvang van de 1e wedstrijd

Presentatie voor expats

TV Meerhoven geeft een presentatie tijdens de expat meeting op zondag 6 september. Ook voor expats staat de vereniging open. Ken jij nog expats voor wie dit interessant zou kunnen zijn. Attendeer ze dan hierop.

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief
Zoek op categorie
Volg TV Meerhoven
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven