SeniorenPlus Evenement TV Meerhoven

Op vrijdag 30 juni 2017 vindt er een SeniorenPlus Event plaats bij TV Meerhoven. Ben jij 50 jaar of ouder en wil je deelnemen aan een sportief en gezellig toernooi? Klik hier om in te schrijven. Tussen 9.30u en 16.00u worden er dubbelwedstrijden gespeeld. De dubbels worden door de toernooicommissie ingedeeld, uiteraard kun je je ook met je dubbelmaatje inschrijven. 's Middags is er een lunch en aan het einde van de dag sluiten we af met de prijsuitreiking en een loterij. De inschrijfkosten bedragen € 7,50 per persoon. Tot en met 23 juni 2017 kunt u inschrijven voor dit toernooi. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 56 personen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Stefan van Bogget d

ER KAN INGESCHREVEN WORDEN VOOR MAKELAARS VAN NU OPEN 2017

Van 24 juni t/m 2 juli 2017 is het Makelaars van Nu open toernooi. Dit toernooi staat bekend om de gezellige en ongedwongen sfeer. Het toernooi is geopend om in te schrijven, dit kan t/m 11 juni. Voor meer informatie en om in te schrijven klik hier.

Dewi de nieuwe verenigingsvlogger van TV Meerhoven

Afgelopen zondag was er bij DBS een grootse activiteitendag georganiseerd in het kader van 'meer sport en cultuur in Meerhoven'. Deze dag was georganiseerd door DBS, TV Meerhoven, gemeente Eindhoven en Dynamo Jeugdwerk. Naar aanleiding van de vlogworkshops & vlogwedstrijd die eerder waren georganiseerd, heeft ook de uitreiking plaatsgevonden van 'beste vlogger van Meerhoven'. Winnares Dewi heeft hiermee een echte vlogcamera, begeleiding van de vlogprofessionals van Dynamo Jeugdwerk en ze is 1 jaar lang de vaste verenigingsvlogger van DBS en TV Meerhoven. Ze is afgelopen zondag direct aan de slag gegaan en bekijk hier haar 1e vlog op haar eigen You Tube kanaal 'Dewi Day': https://www.youtube.

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief
Zoek op categorie
Volg TV Meerhoven
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven