Kantine "De Binnenbaan"

 

TV Meerhoven heeft een omgeving waar gezond eten gemakkelijk is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde leefstijl van onze leden en bezoekers. We vinden een gezond voedingsaanbod en een gezonde uitstraling belangrijk voor onze club. Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze. TV Meerhoven werkt structureel aan een gezondere kantine, dit doen wij o.a. door jaarlijks de kantinescan uit te voeren. Het Bestuur heeft hierover een beleidsstuk opgesteld. TV Meerhoven zet zich in om mee te gaan in de huidige trend om sportlocaties "gezond" te maken en zijn trots erop hiervoor beloond te zijn met een zilveren certificaat van het Voedingscentrum.

De Binnenbaan is onze gezellige kantine waar je na het tennissen nog wat kunt drinken. Voor de kleine en wat grotere trek hebben we lekkers zoals repen, tosti’s, bitterballen e.d. Tijdens competities en toernooien is het vaak een gezellige drukte door alle toeschouwers. Ook aan de kinderen is gedacht; er zijn spelletjes in het clubhuis aanwezig en er is een speelhuisje op het park.

We willen alle leden op het hart drukken om na het tennissen vooral nog even het clubhuis binnen te stappen.

Verder beschikken we over een mooi terras met grote tafels. Door de gedeeltelijke overkapping met terrasverwarming is het hier ook op de minder warme dagen goed toeven.

 

Natuurlijk worden er in De Binnenbaan ook borrels en feesten gehouden. Denk hierbij aan de afsluiting van de KNLTB- competitie en de feestavonden van het open toernooi en de clubkampioenschappen. Deze evenementen zijn altijd zeer gezellig.

 

Onze sportharten gaan trouwens niet alleen van tennis sneller kloppen. We hebben de beschikking over een groot beeldscherm waarop regelmatig voetbalwedstrijden gekeken worden. 

Bardiensten

Wij hebben als vereniging de bar in eigen beheer waardoor de prijzen laag kunnen blijven en het leuk is om na afloop nog wat te blijven drinken met je tennismaatjes. Als gevolg hiervan verwachten we wel dat alle seniorleden een paar keer per jaar bardienst draaien. Een prima manier trouwens om met andere leden in contact te komen. De bardiensten worden ingedeeld door de barcommissie.

 

Leden kunnen zichzelf inplannen voor de bardiensten via de KNLTB ClubApp.

Meer informatie over hoe het inplannen werkt staat in het bardienstreglement.

Vragen of opmerkingen m.b.t. de bardiensten kunt u sturen naar barmutaties@tvmeerhoven.nl.

 

Openingstijden

De reguliere openingstijden van De Binnenbaan zijn maandag t/m vrijdag van 19:00 tot 23:00.
In verband met geplande activiteiten, competitie en/of toernooien, kunnen de begin- en eindtijden afwijken van bovenstaande openingstijden.

Contact

De Binnenbaan is tijdens openingstijden te bereiken op telefoonnummer: 040-2351949

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven