KNLTB najaarscompetitie

 

Inschrijven
Je kunt je inschrijven t/m zondag 10 juni 2018.
Inschrijven is mogelijk per team en als individu. In verband met invallers zijn individuele inschrijvingen van harte welkom.

In beide gevallen ontvangt de competitie commissie graag de inschrijfformulieren via knltbcompetitie.tvmeerhoven@gmail.com. De competitie commissie behoudt zich dan ook het recht voor om teamsamenstellingen te wijzigen/uit te breiden.
Op de donderdag en vrijdagavond is er een maximum aan het aantal teams dat we kunnen inschrijven, mochten we meer inschrijvingen hebben dan gaan wij loten op 12 juni 2018. De teams die eventueel uitgeloot worden hebben dan tot en met 24 juni om een alternatief door te geven. 

Vorig jaar zijn op vrijdagavond het HD17+ team en het GD17+ (team 1) uitgeloot en daarom zijn zij dit jaar automatisch ingeloot als zij weer inschrijven. 

De kosten voor deelname aan de competitie zijn € 125,- per team. Let op: de competitiebijdrage zal eind augustus geïncasseerd worden. 
Het inschrijfformulier bestaat uit 2 pagina's, de 2e pagina is het incassoformulier, dit dient ook volledig ingevuld én ondertekend te worden en kan alleen digitaal opgestuurd worden naar knltbcompetitie.tvmeerhoven@gmail.com.

Om te downloaden klik hier


Competitiedata en aanbod

voor de competitiedata klik hier

voor het aanbod najaarscompetitie klik hier

 
Captainsavond
De captainsavond is gepland op 28 augustus 2018, tijdens de clubkampioenschappen en start om 20:00 uur. 


Meer informatie
Meer informatie over de KNLTB najaarscompetitie is te vinden op www.knltb.nl of neem contact op met ons via het email adres knltbcompetitie.tvmeerhoven@gmail.com.

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven