Vrijwilligersdag 5 juli

Beste vrijwilligers, Wij zijn ontzettend blij dat we zoveel enthousiaste vrijwilligers binnen onze club hebben. Sterker nog: zonder jullie zou de club niet eens bestaan. Om onze dank aan jullie te tonen, willen wij jullie heel graag uitnodigen voor onze speciale vrijwilligersdag op zaterdag 5 juli. Uiteraard zullen wij zorgen voor een heerlijk hapje en drankje. Het exacte programma zullen wij z.s.m. versturen maar zet 5 juli alvast in de agenda!!! Groeten bestuur TV Meerhoven

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven