Schrijf je in voor Brouwers Open

De voorbereidingen voor het open toernooi zijn in volle gang en ook het aantal inschrijvingen begint al behoorlijk op te lopen. Wil je je nog inschrijven, dan kan dat nog t/m 11 juni en schrijf je dan nu in via dezelink.

Van 21 tot en met 29 juni wordt er in zoveel mogelijk categorieën (en zoveel mogelijk in poules) gestreden om de eer (en de prijzen). De feestavond wordt dit jaar gehouden op 27 juni. En natuurlijk organiseren we ook dit jaar weer een loterij met spectaculaire prijzen. Wil je iets aanbieden voor de loterij, geef dat dan even door aan desponsorcommissie.

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven