Open jeugd toernooi

Na het succes van vorig jaar vindt op zondag 22 Juni 2014 het tweede open jeugd toernooi plaats van TV Meerhoven. Inschrijven kan in de categorieën: t/m 9, t/m 12 jaar of t/m 15. Per leeftijdscategorie wordt er gepeeld in twee klassen “geen/weinig wedstrijd ervaring” en “enige tot veel wedstrijd ervaring” Het toernooi wordt georganiseerd door de jeugdcommissie van TV meerhoven maar heeft geen officiële status Het toernooi is toegankelijk voor: - Jeugdleden van TV meerhoven - Kinderen van leden van TV Meerhoven - Introducés van jeugdleden van TV meerhoven - kinderen van alle deelnemers aan het Brouwers Reklame Open tennistoernooi. Het toernooi begint om 11 uur . De eindtijd is afhankelijk van het aantal deelnemers. We streven ernaar om niet later dan 16.00 klaar te zijn. De jeugd t/m 9 jaar speelt tennis op een minibaan. De overige jeugd speelt op de gehele baan. Schrijf je nu, samen met je vriendje of vriendinnetje, snel in voor dit gezellige toernooi. Voor de winnaars hebben we leuke prijzen. Tussen de wedstrijden zullen we naar wedstrijden kijken van het Brouwers Reklame Open tennis toernooi. Het aantal inschrijvingen is beperkt dus schrijf je snel in en klik hier. De inschrijving sluit op 10 juni 2014.

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven