Thuisblijverstoernooi 2014

Van maandag 28 juli t/m zondag 3 augustus wordt weer het jaarlijkse thuisblijverstoernooi georganiseerd door de activiteitencommissie.

Net als vorig jaar kun je je voor deze week inschrijven voor dit dubbeltoernooi (Categorieën HD, DD en GD). Inschrijftermijn sluit op dinsdag 15 juli.

De wedstrijden zullen op maandag t/m vrijdag beginnen om 19:00u en eindigen om 23:00u. Zaterdag is een inhaaldag voor niet gespeelde wedstrijden en zondag zal iedereen zijn/haar finale(s) spelen tussen 12:00u en 17:00u. Nadat we de prijzen uitgereikt hebben, blijven we natuurlijk nog even gezellig naborrelen.

Omdat je doordeweeks 2 tot 3 wedstrijden zult spelen, is het slechts toegestaan om je voor maximaal 2 (verschillende) onderdelen per persoon op te geven. Let op: Als je je voor 2 onderdelen opgeeft, kan het zijn dat je elke dag moet spelen. We spelen een volledige wedstrijd met een super-tie-break als 3e set. Het is toegestaan een volledige 3e set te spelen wanneer beide teams hierin toestemmen.

Als je alleen thuis bent gebleven en geen tennispartner (meer) hebt, kun je je opgeven onder de titel "partner wanted". We proberen (!) dan een tennispartner voor je te zoeken.

Om het toernooi te voorzien van een hapje (op zondag natuurlijk een iets "groter hapje") vragen wij een bijdrage van 5,00 euro per persoon per inschrijving. We zullen dit bij aanvang van het toernooi innen via een automatische incasso.

Je kunt je met ingang van dit jaar op 2 manieren opgeven voor dit toernooi:

De voorkeur gaat uit je in te schrijven via www.toernooi.nl. Als dat niet lukt stuur dan een e-mail naar thuisblijvers@tvmeerhoven.nl. Dit laatste graag inclusief bankgegevens in verband met de automatische incasso. We hopen op zeer veel inschrijvingen om het toernooi net zo succesvol en zeker zo gezellig te maken als de vorige edities! Tot dan!

De Activiteitencommissie

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven