Interne competitie Single 2014

De inschrijftermijn is verlengd tot en met 5 september

Beste leden,

Dit jaar spelen we i.v.m. de najaarscompetitie geen dubbelcompetitie maar alleen ENKEL Interne Competitie.

We beginnen dan volgend jaar (2015) in het voorjaar met de dubbel Interne Competitie.

Let op: ** DIT IS EEN INTERN TOERNOOI VOOR LEDEN VAN TV MEERHOVEN **

Op zaterdag 13 september 2014 start de Interne Competitie Senioren Single 2014, in verband met de najaarscompetitie worden de wedstrijden gespeeld op zaterdag en zondag tussen 11:00u en 17:00u en eindigt op zondag 26 oktober.

Inschrijven is alleen mogelijk voor leden van TV Meerhoven en kan uitsluitend via http://toernooi.nl tot en met 5 september.

De basisregels: • We plannen wedstrijden tussen 11:00 - 17:00 uur omdat overdag spelen als plezieriger wordt ervaren; • Je mag op alle dagen/tijden verhinderingen opgeven. Dus je kunt ook verhinderen dat je iedere zaterdag/ zondag voor/na een bepaald tijdstip hoeft te spelen; • Houd met verhinderingen rekening dat je ca. 4 tot 5 wedstrijden moet spelen; • De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten van deelname in het geval er dusdanig veel verhinderingen worden opgegeven, dat wedstrijden plannen op de betreffende zaterdagen of zondagen onmogelijk wordt; • Op http://toernooi.nl worden de poule indelingen en tijdstippen van de wedstrijden getoond; • Indien je alsnog verhinderd bent, dien je de tegenstander zo snel mogelijk te informeren en zelf een nieuwe tijd/datum af te spreken (bij voorkeur op zaterdag of zondag); • Het is toegestaan om een invaller te laten spelen, de speelsterkte van de invaller mag niet substantieel hoger zijn dan de speler zelf. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per persoon per inschrijving. Automatisch incasso is verplicht.

Hiervoor krijg je, naast een hoop gezelligheid, het volgende terug: • Een borrel op de laatste speeldag ZONDAG 26 OKTOBER om 15:00u met prijzen voor de nummers 1.

DUS SCHRIJF OP TIJD IN

Met vriendelijke groet,

AC Commissie

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven