Sangria Invitatie toernooi

Op zondag 21 september 2014 wordt de 7e editie gehouden van het TV Meerhoven Invitatie-toernooi. Dit is een een toernooi voor heren-, dames- en mixed-dubbels waarbij je iemand van buiten de vereniging mag uitnodigen om samen met jou het toernooi te spelen. Deze persoon hoeft geen lid te zijn van een tennisvereniging. Het toernooi begint om 13:00u en zal rond 18:00u eindigen met de prijsuitreiking. Je mag maar voor 1 onderdeel inschrijven. Wij streven ernaar om iedereen 3x 40 minuten te laten spelen. Om het toernooi te voorzien van de nodige versnaperingen en het eten, vragen wij een bijdrage van 5,00 euro per persoon. Dit dient voldaan te worden voor aanvang van de 1e wedstrijd in het paviljoen. Je kunt je slechts op 1 manier opgeven voor dit toernooi: - Via ac@tvmeerhoven.nl onder vermelding van: partner, speelsterktes, telefoonnummers Inschrijftermijn sluit op vrijdag 12 september.

Het toernooi gaat door als we minimaal 16 koppels hebben die willen tennissen, dus nodig je familie, vrienden of oppervlakkige kennissen uit om zich een dag voor jou uit te sloven! Met vriendelijke groet, De Activiteitencommissie

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven