Discussieavond op 5 november over de toekomst van TV Meerhoven

October 2, 2014

Graag nodigen wij je uit voor een discussieavond over de toekomst van TV Meerhoven. De discussieavond vindt plaats op woensdag 5 november 2014 om 20 uur in het clubhuis van TV Meerhoven. Hopelijk tot dan!

 

Datum: Woensdag 5 november
Locatie: Clubhuis TV Meerhoven
Aanvang: 20.00u
 
De komende periode staan we als vereniging voor een aantal belangrijke beslissingen. Hoewel de financiële huishouding van de vereniging goed op orde is, zijn we genoodzaakt om keuzes te maken.
 
Daarbij gaat het om de volgende beslissingen/keuzes:

  • wel of niet realiseren van een nieuw clubhuis;

  • wel of niet huren van baan 1 en/of 2 van de gemeente;

  • wel of niet investeren in de vereniging (verschillende opties).

Via het ledentevredenheidsonderzoek hebben wij jullie mening over de verschillende onderwerpen al gepolst. Tijdens de discussieavond worden de resultaten van het ledentevredenheidsonderzoek aan de leden gepresenteerd. Over bovengenoemde beslissingen/keuzes en de uitslagen van het onderzoek willen wij met jou van gedachten wisselen.
 
Als bestuur willen wij de Algemene Ledenvergadering (januari 2015) een voorstel voorleggen. Wij willen dit zorgvuldig voorbereiden zodat het uiteindelijke voorstel op draagvlak kan rekenen.

Binnenkort ontvang je van ons een document waarin we je informeren over de te nemen processtappen, een toelichting op de beslissingen en keuzes en de opzet van de bijeenkomst. Een uitgebreide toelichting volgt op 5 november.
 

Please reload

Uitgelicht

Update 29 juni: Regels verantwoord tennissen

June 29, 2020

1/6
Please reload

Laatste berichten
Please reload

Archief