Discussieavond op 5 november over de toekomst van TV Meerhoven

Graag nodigen wij je uit voor een discussieavond over de toekomst van TV Meerhoven. De discussieavond vindt plaats op woensdag 5 november 2014 om 20 uur in het clubhuis van TV Meerhoven. Hopelijk tot dan!

Datum: Woensdag 5 november Locatie: Clubhuis TV Meerhoven Aanvang: 20.00u De komende periode staan we als vereniging voor een aantal belangrijke beslissingen. Hoewel de financiële huishouding van de vereniging goed op orde is, zijn we genoodzaakt om keuzes te maken. Daarbij gaat het om de volgende beslissingen/keuzes:

  • wel of niet realiseren van een nieuw clubhuis;

  • wel of niet huren van baan 1 en/of 2 van de gemeente;

  • wel of niet investeren in de vereniging (verschillende opties).

Via het ledentevredenheidsonderzoek hebben wij jullie mening over de verschillende onderwerpen al gepolst. Tijdens de discussieavond worden de resultaten van het ledentevredenheidsonderzoek aan de leden gepresenteerd. Over bovengenoemde beslissingen/keuzes en de uitslagen van het onderzoek willen wij met jou van gedachten wisselen. Als bestuur willen wij de Algemene Ledenvergadering (januari 2015) een voorstel voorleggen. Wij willen dit zorgvuldig voorbereiden zodat het uiteindelijke voorstel op draagvlak kan rekenen. Binnenkort ontvang je van ons een document waarin we je informeren over de te nemen processtappen, een toelichting op de beslissingen en keuzes en de opzet van de bijeenkomst. Een uitgebreide toelichting volgt op 5 november.

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven