Zondag 8 maart: Open dag en wijktoernooi

Wil jij kennis maken met de tennissport? Kom dan naar de Open Dag die tennisvereniging Meerhoven op zondag 8 maart 2015 organiseert. Tijdens de Open Dag zijn er volop activiteiten op het sportpark. Hieronder vind je meer informatie.

Programma

Het programma voor de Open Dag is als volgt:

- 11.00 - 13.00 uur Tennisclinics voor de jeugd

- 13.00 - 16.00 uur Demonstratie IMove Bootcampclub Meerhoven

- 13.00 - 18.00 uur Meerhoven wijktennostoernooi voor senioren

Jeugdtennisclinics

Wil jij op een laagdrempelige manier ervaren of de tennissport iets voor jou is? Hoe ziet een tennistraining eruit? Doe dan mee met onze clinics. Er is een clinic om 11.00 uur en om 12.00 uur. De clinic wordt verzorgd door trainer Reinier Paetzel. Trek je sportschoenen aan en speel met ons mee. Heb je nog geen tennisracket? Geen probleem, er zijn rackets beschikbaar.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar jc@tvmeerhoven.nl maar uiteraard mag je op 8 maart ook gewoon naar ons tennispark komen.

Maak kennis met tennis

Heb je na de clinic de smaak te pakken, maar wil je toch nog vrijblijvend oefenen? Dat kan! In de week 11, 12, 13 en 14 kunnen kinderen van de basisschool vier tennislessen volgen. De lessen zijn op dinsdag (10, 17, 24 en 31 maart van 15 uur tot 16 uur) of donderdag (12, 19, 26 maart en 2 april van 15 tot 16 uur en van 16 uur tot 17 uur). Je kunt je opgeven via het inschrijfformulier op de website of Tijdens de Open Dag.

Zomertraining

De zomertraining, een cyclus van 16 weken, start in de week van 6 april. Ook voor de zomertraining kun je je tijdens de Open Dag opgeven.

Demonstratie I move bootcampclub Meerhoven

TV Meerhoven en de i move bootcampclub hebben een samenwerkingsverband. Tijdens de Open Dag worden demonstraties verzorgd. Ter voorbereiding op de voorjaarscompetitie kunnen leden van TV Meerhoven op zondag 15 en 22 maart van 10.00 tot 11. 00 uur deelnemen aan een bootcamples (maximaal 20-25 deelnemers per les). De kosten hiervoor bedragen € 1,- per lid per les. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen en speciaal gericht op de voorbereiding op het tennisseizoen. Zorg dat jij goed voorbereid aan het seizoen begint, en geef je op via voorzitter@tvmeerhoven.nl. Wil je alvast meer weten over i move bootcampclub, check dan de site www.imove-bootcamp.nl.

Meerhoven wijktoernooi

Voor de senioren wordt tijdens de Open Dag een Meerhoven wijktoernooi georganiseerd. Wil jij het eens opnemen tegen je buurman of buurvrouw, of daag je met jouw straat/wijk een andere straat/wijk uit? Dat kan! Lees de spelregels en schrijf je met een team in via ac@tvmeerhoven.nl.

4-3-2015 Update wijktoernooi: 8 teams hebben al ingeschreven. Er is nog plaats voor 4 teams. Dus schrijf je in!

Voor de spelregels van het wijktoernooi klik hier.

En verder...

Tijdens de Open Dag zijn bestuursleden en trainer aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Voor de kinderen is er een springkussen, de evenementencommissie zorgt voor de inwendige mens tijdens de Open Dag en de deuren van ons clubhuis staan voor u open. Tijdens de Open Dag is er een speciale actie voor nieuwe leden.

Onder de nieuwe leden die tijdens de Open Dag lid worden, wordt een gratis lidmaatschap 2015 verloot (zowel voor de jeugd als voor de senioren). Daarnaast wordt tijdens de Open Dag 15% korting aangeboden voor de zomercyclus van 16 tennistrainingen.

Tot ziens op zondag 8 maart 2015!

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven