Sportivity Service jeugdtenniskampen

Jaarlijks organiseert Sportivity Service jeugdtenniskampen voor kinderen van 7 tot en met 17 jaar. Verschillende kinderen gaan al een aantal jaren met ons op kamp, uiteraard zouden wij het leuk vinden nog veel meer kinderen van TV Meerhoven te mogen ontvangen tijdens onze kampweken.

Sport, spanning, plezier en avontuur. Dat en nog veel meer staat je te wachten in deze vakantieweek in Sport- & evenementencomplex de Heiberg te Veldhoven. Iedere dag krijg je minimaal 2,5 uur tennistraining van onze trainers. Heb je even genoeg van tennis, dan kun je een potje tafeltennissen, zwemmen, dansen op onze disco avond of op avontuur in het bos. En dan is het tijd om te gaan slapen. Dat doe je samen met de andere deelnemers.

Begin je net met tennis of zit je er al jaren op? Dat maakt bij ons niet uit. Je bent van harte welkom op onze prachtige locatie.

De week begint op zondagavond om 19.00 uur en eindigt op vrijdagavond om 19.15 uur na een heerlijke barbecue en een gezamenlijke afsluiting waarbij de ouders ook van harte welkom zijn.

De kosten voor een volledig verzorgde kampweek bedragen € 325,00 all inclusive. Op onze website http://www.sportivityservice.nl/tennis/trips-en-vakanties/tenniskampen vind je meer informatie terug en kun je je direct inschrijven. Als je broer of zus mee gaat ontvang je zelfs een familiekorting van € 50,00 vanaf het tweede kind dat inschrijft voor een kamp. Dit hoeft niet in dezelfde week te zijn.

Mocht je meer informatie willen, kun je een mail sturen naar sander@sportivityservice.nl of telefonisch te bereiken op nummer 040-2306900.

Voor een sfeerimpressie van een tenniskamp zie de volgende FILM

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven