Inschrijving wintercompetitie 2015/2016 gestart

De voorjaarscompetitie is maar net afgelopen, de najaarscompetitie moet nog beginnen of je kan je nu al aanmelden voor de wintercompetitie 2015 / 2016. Ook komende winter willen wij de leden van TV Meerhoven de gelegenheid bieden zich in te schrijven voor de KNLTB Wintercompetitie.

Deze competitie wordt gespeeld in november - december en januari. Op donderdag en vrijdag is aanvangstijd zoals gebruikelijk 19.00 uur, op de zaterdag en zondag tussen 11.00 uur en 13.00 uur.

In geval van de jeugdcompetitie is het de verantwoordelijkheid van de ouders om het vervoer van de jeugdleden te verzorgen. Inschrijven Je kunt je inschrijven t/m woensdag 26 augustus. Inschrijven is mogelijk per team én als individu. I.v.m. invallers zijn individuele inschrijvingen van harte welkom.

In beide gevallen ontvangt de competitie commissie graag de inschrijfformulieren via de mail. Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.

De competitie commissie behoudt zich het recht voor om teamsamenstellingen te wijzigen / uit te breiden.

De kosten voor deelname aan de competitie zijn € 125,- per team. Let op: de competitiebijdrage zal eind oktober geïncasseerd worden.

Het inschrijfformulier bestaat uit 2 pagina's, de 2e pagina is het incassoformulier, dit dient volledig ingevuld én ondertekend te worden.

Dit formulier kan ingescand gemaild worden.

Competitiedata en aanbod Voor de competitiedata klik hier

Voor het aanbod klik hier

Wijzigingen t.o.v. vorig jaar:

- tijdens de avondcompetitie zal er geen normale 3e set worden gespeeld, maar een super tiebreak.

Nader bericht Eind september ontvangen de captains per e-mail een uitnodiging om tijdens een ‘inloopavond’ de wedstrijdformulieren en de ballen op te halen. NIEUW! VCL per competitiedag

Om te zorgen dat jullie 1 contactpersoon hebben (i.p.v. nu 3) hebben we als VCL'ers ervoor gekozen om per competitiedag 1 iemand specifiek op te stellen. Jullie kunnen dus afhankelijk van de competitiedag voor al jullie vragen/opmerkingen bij deze persoon terecht. Daarnaast zijn er natuurlijk zaken die we gezamenlijk zullen blijven oppakken en zijn we voor elkaar back-up.

* Donderdag en Zondag : Ryan Jorna 06-20110789

* Vrijdag: Jorgen Kool 06-22791613

* Zaterdag: Suzanne Maas 06-15853383.

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!

Logo-TV-Meerhoven.jpg

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief