De Clubkampioenschappen in een nieuw jasje

Dit jaar vinden de Clubkampioenschappen plaats van 24 augustus t/m 6 september (startdatum kan wijzigen, afhankelijk van het aantal deelnemers). Dit toernooi heeft een vernieuwde opzet gekregen. Het is dit jaar geen KNLTB toernooi wat inhoudt dat de wedstrijden niet meetellen voor je ranking. We willen iedereen in poules laten spelen, zodat je in ieder geval meerdere fijne partijen kunt spelen. Ook doet de jeugd dit jaar mee! We hebben voor hen verschillende categorieën. Inschrijven is al mogelijk, om in te schrijven klik hier.

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven