Schrijf je nu in voor de Metzpoint Open

Van zaterdag 15 tot en met zondag 23 augustus vindt het Sporthuis Olympia Metzpoint Open toernooi 2015 plaats, dat deel uitmaakt van het Masters Circuit District Oost-Brabant. Je kunt inschrijven voor de categorieën 3, 4, 5, 6, 7, 8 (HE/DE/HD/DD/GD) en 6 25+ en 7 25+ (HD/DD/GD). Inschrijven? Klik hier Inschrijven kan tot 8 augustus 2015! Volg ons ook op facebook https://www.facebook.com/metzpointopen, hierop houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes. We hopen jullie in augustus allemaal te zien op ons park aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven! Met vriendelijke groet, Open Toernooi Commissie Metzpoint otc@metzpoint.nl

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven