De inschrijving voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2016 is geopend!

November 15, 2015

De wintercompetitie is nog niet van start gegaan, maar nu kun je je reeds weer aanmelden voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2016 
Ook komend voorjaar willen wij de leden van TV Meerhoven de gelegenheid bieden zich in te schrijven voor deze competitie. Deze competitie wordt gespeeld in april en mei en zal ook dit jaar weer worden afgesloten met een knallend feest!

Bij KNLTB competitie moet men er rekening mee houden dat men in principe de gehele morgen/middag/avond beschikbaar dient te zijn. In geval van de jeugdcompetitie is het de verantwoordelijkheid van de ouders om het vervoer van de jeugdleden te verzorgen.

 

Voor meer informatie klik hier en ga naar de pagina van de voorjaarscompetitie!

 

 

 

Please reload

Uitgelicht

Maak kennis met tennis

July 13, 2020

1/6
Please reload

Laatste berichten
Please reload

Archief