SCHRIJF JE NU IN VOOR DE KNLTB NAJAARSCOMPETITIE

De voorjaarscompetitie is nog niet afgelopen, of je kan je nu alweer aanmelden voor de KNLTB najaarscompetitie 2016. Ook komend najaar willen wij de leden van TV Meerhoven de gelegenheid bieden zich in te schrijven voor deze competitie. Deze competitie wordt gespeeld in september en oktober, met inhaaldagen in November. Bij KNLTB competitie moet men er rekening mee houden dat men in principe de gehele morgen/middag/avond beschikbaar dient te zijn. In geval van de jeugdcompetitie is het de verantwoordelijkheid van de ouders om het vervoer van de jeugdleden te verzorgen. Inschrijven Je kunt je inschrijven t/m vrijdag 27 mei. Inschrijven is mogelijk per team en als individu. I.v.m. invallers zijn individuele inschrijvingen van harte welkom. In beide gevallen ontvangt de competitie commissie graag de inschrijfformulieren via knltbcompetitie.tvmeerhoven@gmail.com De competitie commissie behoudt zich dan ook het recht voor om teamsamenstellingen te wijzigen/uit te breiden. We kunnen als TV Meerhoven max. 10 teams inschrijven op de donderdag/vrijdagavond. Mochten er meer teams inschrijven dan zal er geloot worden. De kosten voor deelname aan de competitie zijn € 125,- per team. Let op: de competitiebijdrage zal eind augustus geïncasseerd worden. VOOR MEER INFORMATIE EN OM IN TE SCHRIJVEN KLIK HIER

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven