SCHRIJF JE NU IN VOOR DE CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

July 11, 2016

Van donderdag 1 september 2016 tot en met zondag 11 september 2016 zal ons park, voor zowel de jeugd als de senioren, in het teken staan van de Olympische Spelen van TV Meerhoven. Voorgaand jaar stond dit evenement bekend als de clubkampioenschappen.

 

Graag willen we je uitdagen om één van de titels te komen veroveren of verdedigen! Er wordt gespeeld op basis van actual ranking. Omdat het op basis van actual ranking is schrijf je in voor een onderdeel (enkel, dubbel, gemengd) en wordt de range van de poules door ons bepaald naar aanleiding van het aantal inschrijvingen.

 

De eerste 50 inschrijvingen maken kans op een leuke prijs die verloot wordt op de finale zondag! Ook zitten er dit jaar extra prijzen verbonden aan het winnen van de clubkampioenschappen. Deze prijzen blijven nog even geheim, maar zijn zeer zeker de moeite waard!

 

Welk niveau je ook speelt schrijf je op toernooi.nl in voor de Olympische Spelen van TV Meerhoven! Je kunt je inschrijven t/m maandag 22 augustus.

 

 

 

 

Please reload

Uitgelicht

Update 29 juni: Regels verantwoord tennissen

June 29, 2020

1/6
Please reload

Laatste berichten
Please reload

Archief