Dewi de nieuwe verenigingsvlogger van TV Meerhoven

April 13, 2017

Afgelopen zondag was er bij DBS een grootse activiteitendag georganiseerd in het kader van 'meer sport en cultuur in Meerhoven'. Deze dag was georganiseerd door DBS, TV Meerhoven, gemeente Eindhoven en Dynamo Jeugdwerk. Naar aanleiding van de vlogworkshops & vlogwedstrijd die eerder waren georganiseerd, heeft ook de uitreiking plaatsgevonden van 'beste vlogger van Meerhoven'. Winnares Dewi heeft hiermee een echte vlogcamera, begeleiding van de vlogprofessionals van Dynamo Jeugdwerk en ze is 1 jaar lang de vaste verenigingsvlogger van DBS en TV Meerhoven.

 

Ze is afgelopen zondag direct aan de slag gegaan en bekijk hier haar 1e vlog op haar eigen You Tube kanaal 'Dewi Day': 

https://www.youtube.com/watch?v=9RkWRZTv-0Q&t=39s

Please reload

Uitgelicht

Update 29 juni: Regels verantwoord tennissen

June 29, 2020

1/6
Please reload

Laatste berichten
Please reload

Archief