SeniorenPlus Event TV Meerhoven

Op vrijdag 29 juni 2018 vindt, ter gelegenheid van het 15 jarig jubileum van TV Meerhoven, het SeniorenPlus Event plaats. Ben jij 50 jaar of ouder en wil je deelnemen aan een sportief en gezellig toernooi?

Schrijf je dan nu in en klik hier

Tussen 9.30u en 16.00u worden er dubbelwedstrijden gespeeld. De dubbels worden door de toernooicommissie ingedeeld. 's Middags is er een lunch en aan het einde van de dag sluiten we af met de prijsuitreiking en een loterij. De inschrijfkosten bedragen € 9,00 per persoon. U schrijft zich individueel in en kunt daarbij een voorkeur voor een dubbelpartner opgeven. De toernooicommissie maakt op basis van de inschrijving een gelijkwaardige indeling waarbij zo veel als mogelijk rekening wordt gehouden met de opgegeven voorkeuren.

Tot en met 22 juni 2018 kunt u inschrijven voor dit toernooi. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 56 personen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Stefan van Bogget door een mail te sturen naar voorzitter@tvmeerhoven.nl

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven