TV Meerhoven en het coronavirus


Aan alle leden en bezoekers van TV Meerhoven.

Nu een aantal evenementen op de agenda staan van TV Meerhoven willen wij het standpunt van het bestuur van TV Meerhoven inzake het coronavirus graag met u delen. Dit standpunt is de adviezen en aanwijzingen van het RIVM op te volgen.

Voor dit moment adviseert het RIVM inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis. Mocht dit voor u of uw kinderen aanleiding zijn om niet mee te kunnen doen aan geplande evenementen vragen wij u dit te melden bij de desbetreffende commissie van TV Meerhoven.

Daarnaast raden wij tennissers en bezoekers van wedstrijden, evenementen en bijeenkomsten aan extra te letten op de basis hygiëne. Het RIVM heeft het volgende advies uitgebracht.

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen Het zijn:

  • Was je handen regelmatig

  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

  • gebruik papieren zakdoekjes

Aanvullend adviseren wij om geen handen te schudden en direct contact te minimaliseren.

Houd verder het nieuws in de gaten of er aanvullende richtlijnen komen van het RIVM. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de website van het RIVM: www.rivm.nl.

Wij vertrouwen erop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd

Bestuur TV Meerhoven

Uitgelicht
Laatste berichten
Archief