Tennislessen

 

Evenals in het vorige seizoen biedt TV Meerhoven in het aankomende seizoen de mogelijkheid voor het nemen van tennislessen onder deskundige leiding. Deze lessen worden gegeven op de buitenbanen van Tennisvereniging Meerhoven.

 

Deze tennislessen zijn bedoeld voor zowel de prille beginners als voor de gevorderden en competitiespelers. Iedereen die les volgt moet lid zijn van Tennisvereniging Meerhoven.

Informatie over hoe je lid kunt worden vind je op de pagina lidmaatschap.

 

We hebben voor de verzorging van de trainingen per september 2019 gekozen voor Tennis Opleiding Lilian Hunting, een lokaal betrokken organisatie, die denkt in mogelijkheden. Het inschrijven van de lessen geschiedt door invulling van jeugdschoolseizoen 2020/2021 of volwassenenvoorjaartraining 2021.

De volgende lessen voor volwassenen en jeugd zijn mogelijk bij TV Meerhoven:

  • Voorjaartraining 

  • Najaartraining

  • Competitietraining

  • Thematraining

  • Maak kennis met tennis (alleen voor jeugd)

 

In het lesreglement vind je de regels m.b.t. de trainingen.


Mocht de training niet doorgaan door regen of andere onverwachte omstandigheden, dan ontvang je vanuit Lilian Hunting bericht.

Zijn de banen onbespeelbaar door bijvoorbeeld sneeuwval, dan is dit terug te vinden op de website! Dus twijfel je of de training doorgaat in verband met weersomstandigheden? Kijk dan even op de site: www.tvmeerhoven.nl of op onze Facebookpagina. Ook na een mailtje aan training@tvmeerhoven.nl ontvang je snel bericht. 

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven