Tennispark

 

Het tennispark van TV Meerhoven ligt in de laatste grote stadsuitbreiding van Eindhoven. Als vereniging mogen we ons gelukkig prijzen met de  prachtige ligging aan de zuidrand van het open landschapspark Meerland in de wijk Meerhoven. Het park is met de auto alleen via de straat “Waterlinie”  te bereiken.

Op dit moment zijn er 6 banen gerealiseerd, vanaf 1 maart 2016 zijn er weer 8 banen ter beschikking.

 

Wij zijn met verschillende partijen in gesprek om zo spoedig mogelijk een mini-baan te realiseren op het tennispark. Een mini-baan die voldoet aan de "tenniskids eisen" zodat er zelfs toernooitjes op gespeeld kunnen worden. Hierbij zijn we ook aan het bestuderen of het mogelijk is een berging te realiseren achter de mini-baan zodat de kleedkamers niet meer als opslagruimte gebruikt hoeven te worden. Verder willen we ook heel graag een tennismuur waarbij we de zijwand van de berging als muur kunnen gebruiken. Om het verhaal compleet te maken willen we ook graag een nieuwe speeltuin aanleggen waarin de kinderen veilig kunnen spelen. Al met al plannen die veel tijd en geld kosten maar wel echt een verrijking zijn van ons tennispark.

 

Bereikbaarheid

 

Met de auto is Meerhoven bereikbaar vanaf de randweg Eindhoven (A2) afslag 29 Eindhoven Airport. U blijft rechtdoor de weg volgen tot u na circa 2,5 km bij een rotonde komt. Hier gaat u links, driekwart rond de Waterlinie op. Na 400 meter ziet u aan het einde van de weg rechts het tennispark liggen. U kunt ook kiezen voor afslag 31 (Veldhoven) U gaat dan onder de Hovenring rechtsaf en volgt de weg die links afbuigt (Meerhovendreef). U blijft deze weg ongeveer 1,5 km volgen tot de rotonde. Hier gaat u rechtsaf, de Houtwal op. Na het fietspad (pas op voor de fietsers!) gaat de weg over in de Waterweg. Na 400 meter is er een kruising waar u rechtsaf gaat. U rijdt dan op de Waterlinie en ziet het tennispark aan het eind van de weg rechts liggen. 

 

Adres: Waterfront 2 5658 SB Eindhoven.

Routebeschrijving

 

Voor als je de weg toch bent kwijtgeraakt: telefoon 040-2351949.

NIEUWS

ADRES

Bezoekadres:

Waterfront 2 (verlengde van de Waterlinie)
5658 SB Eindhoven Tel: 040-2351949

contact@tvmeerhoven.nl

 

Postadres:
Zandzegge 17

5658 BV Eindhoven

 

Aanmelden/afmelden lidmaatschap

Click here for the English registration form

VIND ONS

  • Twitter Square
  • facebook-square

© 2020 door TV Meerhoven